1145

Pravno obvestilo


Zlati Zob spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k njeni ohranitvi/zaščiti. Zlati Zob objavlja to Pravno obvestilo z namenom, da vas informiramo o politiki zasebnosti, načinih in možnostih zbiranja podatkov o vas in njihovi uporabi.

 

Podatki, ki jih zbiramo

Določene strani zahtevajo in zbirajo osebne podatke:

 

Otroci

Zlati Zob se zavezuje k zaščiti zasebnosti otrok. Pri tem opozarjamo starše in skrbnike naj prevzamejo aktivno vlogo pri nadzoru spletnih aktivnostih svojih otrok. Zlati Zob ne zbira podatkov o otrocih, mlajših od 13 let.

 

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke uporabljamo za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje na naših spletnih straneh in kot pomoč pri boljšem razumevanju vaših želja in zahtev. Podatke večinoma uporabljamo za izvajanje različnih naročil, izvajanje podpore uporabnikov, za obveščanje o novicah in spremembah v naši ponudbi, za komunikacijo z vami.

Podatki, zbrani na naši strani, ne bodo v kakršnikoli obliki posredovani tretjim osebam, če ni drugače navedeno. Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretji osebi bomo zahtevali vašo odobritev.

 

Spremembe vsebine Pravnega obvestila

Občasno bomo spremenili vsebino strani Pravno obvestilo, zato vam priporočamo, da si to sekcijo večkrat ogledate in se seznanite z aktualno politiko zasebnosti in s tem preprečite morebitne težave, nastale z uporabo naše strani in vsebine na njej.

SloEvent   Hotel Park