1145

NAKUP VSTOPNIC V PREDPRODAJI & REZERVACIJA MIZ/STOLOV ZA DOGODKE V ETNO KLUBU ZLATI ZOB

Ned, 06. Apr, 2014

NAKUP VSTOPNIC V PREDPRODAJI  & REZERVACIJA MIZ/STOLOV  ZA DOGODKE V ETNO KLUBU ZLATI ZOB

Ker koncertna prizorišča

- DNEVNA SOBA za 50 glasbenih sladokuscev

- DVORANA za 100 in več ljubiteljev butičnih koncertov

v Etno Klubu Zlati Zob nimata stalnega sedežnega reda, nam ob nakupu vstopnic (kjer to tudi piše) pošljite na rezervacije@zlatizob.si rezervacijo za stole in mize.

primer: na Petrolu kupi Petra Kraševec 3 vstopnice za sebe, moža in sestrično. Po emailu pošlje številke kupljenih vstopnic in napiše REZERVACIJA ZA 3 OSEBE ZA 19.4.2014 NA IME KRAŠEVEC PETRA ČIM BLIŽJE ODRA

 

TU SO NEKATERA PRODAJNA MESTA »EVENTIM«

PETROL, PTT, KIOSK DELO PRODAJA, Trafika 3DVA, BIG BANG Citypark, BTC in Rudnik, HIŠE VSTOPNIC Eventim HIŠA ŠPORTA, MESTNI TRG in TIVOLI, KINO ŠIŠKA - Center urbane kulture, …

 

Lahko pa svoj kraj vtipkate tu:

http://www.eventim.si/si/prodajna_mesta/ ,

kjer vam pokaže prav prodajna mesta vstopnic za vašo vas ali mesto.


Predprodaja je cenejša kot na dan vstopnic.

Vstopnic se ne da rezervirat.

Rezervacije za mize in stole potrdimo samo ob nakupu vstopnic.

 

 

Kako do nas?

 

Z mestnim avtobusom

S središčem mesta, do katerega je cca 3 km, je Etno Klub Zlati Zob povezan z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa številka 2, 5, N5, 9, 11, 11B, 11N, 20Z, 22 in 25.   

 

Z avtom

Ljubljansko obvoznico zapustite na izvozu Ljubljana – Vzhod in sledite oznakam za Center. Po približno 2.5 km vožnje po Zaloški cesti proti centru boste pred klubom. V bližini in v okolici so površine za brezplačno parkiranje.

 

Z vlakom ali medkrajevnim avtobusom

Z glavne železniške postaje se pripeljete z avtobusom 9 (smer Štepanjsko naselje) ali 25 (smer Zadobrova) Če želite, lahko greste tudi na krajši sprehod po Masarykovi cesti do križišča z Njegoševo cesto, nato pa v križišču z Zaloško cesto zavijete levo in nadaljujete. Po cca 1.5 km boste na levi zagledali barvaste lučke pred glavnim vhodom v hram WORLD ETNO kultur.

SloEvent   Hotel Park